{ Θάνατοι - Αυτοκτονίες }

Έφυγε απο τη ζωή ο εκπαιδευτικός Τάσος Γλαντζής στα 56 του χρόνια

Μετά από μάχη με τον καρκίνο


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Έφυγε απο τη ζωή ο εκπαιδευτικός Τάσος Γλαντζής στα 56 του χρόνιαO εκπαιδευτικός Τάσος Γλαντζής έφυγε από κοντά μας

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο παιδαγωγός Τάσος Γλαντζής μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε η οικογένεια του. «Αύριο 16/1 στις 15.00 θα αποχαιρετήσουμε τον Τάσο μας. Θα βρεθούμε στην αίθουσα δεξιώσεων ΓΑΙΑ η οποία βρίσκεται στην οδό Στ. Καζαντζίδη απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.
Επιθυμία του Τάσου είναι αντί για λουλούδια, ανθοδέσμες και στεφάνια, οικονομική ενίσχυση σε συλλογικότητες αλληλεγγύης που σχετίζονται με όσα ο Τάσος πάλεψε στη ζωή του» αναφέρει η οικογένειά του στο προφίλ του εκλιπόντα στο facebook.

Γεννήθηκε το 1953 και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής Και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ. Στην πορεία διακρίθηκε για τις υπηρεσίες του στην  εκπαίδευση προσχολικής ηλικίας. ''Πέρασε'' από τα τα εκπαιδευτήρια «Σβούρα» και «Κοραής», τον βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό «Yuppi» το Πειραματικό Σχολείο Θεσσαλονίκης κ.α. και ήταν ιδρυτής στο «Κοπερτί», τον παιδικό σταθμό που διακρίθηκε για τον ρόλο του στην εκπαίδευση. Επίσης, άφησε μεγάλο έργο στην  «Παραθινούπολη», την ετήσια διοργάνωση του δήμου Καλαμαριάς που εκείνος ίδρυσε, αλλά και σε πολλές άλλες δράσεις της Θεσσαλονίκης. Είχε μεγάλη ευαισθητοποίηση στα θέματα του προσφυγικού και πρόσφερε με κάθε μέσο τη βοήθειά του στους αδύναμους.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ