{ Τελευταία νέα }

Εφυγε από τη ζωή ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας


Κατηγορίες: Κοινωνία

Εφυγε από τη ζωή ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης ΜπούταςΕφυγε από τη ζωή ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

Εφυγε από τη ζωή σήμερα (Παρασκευή 18/9) σε ηλικία 66 ετών ο αγροσυνδικαλιστής και πρώην Βουλευτής Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας.
 
Ο Βαγγέλης Βούτας τους τελευταίους μήνες είχε προβλήματα με τη υγεία του.
Στις 29 Απριλίου 2018 είχε ατύχημα με το τρακτέρ του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να επιβαρυνθεί η υγεία του.
Ο Βαγγέλης Μπούτας γεννήθηκε το 1954 στη Μητρόπολη Καρδίτσας.
Ως αγρότης υπήρξε βαµβακοκαλλιεργητής για το µεγαλύτερο µέρος της επαγγελµατικής του καριέρας, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε "στροφή" και ασχολήθηκε µε την παραγωγή κρασιού έχοντας φτιάξει και ένα µικρό οινοποιείο.
Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό για την μακροχρόνια συνδικαλιστική δράση, όντας και πρόεδρος της Ενωτικής Οµοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (Ε.Ο.Α.Σ.Κ.) και µέλος της γραµµατείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (Π.Α.ΣΥ.).
Πέραν της ενασχόλησής του με τον πρωτογενή τομέα και την συνδικαλιστική δράση ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά διατελώντας πρόεδρος της κοινότητας Μητρόπολης, νομαρχιακός σύμβουλος Καρδίτσας και περιφερειακός σύµβουλος Θεσσαλίας.

 

Με πληροφορίες από karditsalive.net

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ