{ Εκπαίδευση }

Εγγραφές Σχολικού Έτους 2020-2021, Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Εγγραφές Σχολικού Έτους 2020-2021, Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Χώρος: Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Διεύθυνση: οδός Δελασάλ, Πεύκα, 57010
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ


Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», εξυπηρετεί τηλεφωνικά και διαδικτυακά όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες καθώς και όσους ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού «εξ αποστάσεως» με τους Διευθυντές όλων των βαθμίδων

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, εξυπηρετεί τηλεφωνικά και διαδικτυακά όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες του Κολεγίου, καθώς και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα προγράμματά του και να κλείσουν ραντεβού «εξ αποστάσεως» με τους Διευθυντές όλων των βαθμίδων. Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές, μπορείτε να πατήσετε εδώ:
Επιπρόσθετα, από την πρώτη μέρα που ανεστάλη η λειτουργία των σχολείων, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» δεν σταμάτησε να είναι κοντά στα μέλη της οικογένειάς του. Ειδικές πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (Edu4schools, Google Classroom, Google Drive), αλλά και η πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Google Meet έφεραν κοντά τους μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους, σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. Παράλληλα στον Παιδικό Σταθμό και στο Νηπιαγωγείο επιλέχθηκε η μέθοδος της καθημερινής αποστολής εκπαιδευτικού υλικού, λόγω της μικρής ηλικίας των μαθητών. Τα μέσα αυτά έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να συνεχίσουν να λαμβάνουν πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό από το Σχολείο τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς να μεταφέρουν τις «τάξεις» τους στο cloud.

Επίσης, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» λειτούργησε από την πρώτη στιγμή ως ομάδα. Απόφοιτοι, από όλα τα μέρη της γης, ένωσαν τις φωνές τους, για να εμψυχώσουν τους μαθητές και να τους συμβουλεύσουν, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέσα από την καμπάνια «Είμαστε Όλοι Μαζί», #EimasteOloiMazi. Η συμβουλευτική ομάδα του Κολεγίου, σε συνεργασία με τον κλάδο Πληροφορικής, έστειλε απαραίτητες συμβουλές σε μικρούς και μεγάλους, με ένα πρωτότυπο animation video και ένα flyer με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τον Σαλ και τη Σάλυ. Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν, με τη σειρά τους, το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους μαθητές τους, για να τους στηρίξουν και να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Οι καινούργιες «τάξεις» γέμισαν με ελπίδα, χαμόγελο και την πεποίθηση πως, όταν Είμαστε Όλοι Μαζί, όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν γρήγορα.
 
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, (διαβάστε εδώ Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» - Από το Χθες στο Σήμερα) προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ