Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» του υποψήφιου δημάρχου Χάρη Αηδονόπουλου.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» του υποψήφιου δημάρχου Χάρη Αηδονόπουλου.

Παρουσία πλήθους κόσμου, στελεχών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Απριλίου, η τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Χάρη Αηδονόπουλου.
 
 «Σας ευχαριστούμε όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας». Η παράταξη μας ξεκίνησε ανεξάρτητη και αυτόνομη και παραμένει. Δύναμη μας είναι οι πολίτες. Εμείς δεν ανακαλύψαμε στην πορεία την πολιτική απεξάρτηση γιατί δεν ζητήσαμε ποτέ την κομματική στήριξη» τόνισε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ο κ. Αηδόνοπουλος.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα Αλέξανδρος Θάνος, Παντελής Καζαντζίδης, Πέπη Ανσουριάν, Σία Ζεγκενιάδου,Πόλυ Αλεξιάδου, Μιμή Γερογιάννη.
 
Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού βρίσκεται στην οδό Εγνατία 98 στον 1ο όροφο και λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως 22:00 για την ενημέρωση των πολιτών.
 
Να σημειωθεί πως την περασμένη βδομάδα είχε πραγματοποιηθεί η τελετή αγιασμού του εκλογικού κέντρου της παράταξης. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως