Εγκαίνια πολυκαταστήματος ειδών οικιακής χρήσης LIVING

Εγκαίνια πολυκαταστήματος ειδών οικιακής χρήσης LIVING

Την Τετάρτη 16/06/2010, άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, το νέο πολυκατάστημα ειδών οικιακής χρήσης, (έπιπλα κήπου και μπάνιου, κρύσταλλα-φωτιστικά, πίνακες ζωγραφικής, λευκά είδη, διακοσμητικά) το LIVING.
Ο αρχιτέκτων – μηχανικός κος Σταύρος Καραϊσαρίδης της εταιρίας meta.plasis, δημιούργησε έναν ιδιαίτερης αισθητικής και καλαισθησίας εκθεσιακό χώρο 2.000 τ.μ, προβλέποντας αρκετές θέσεις parking για πιο άνετες αγορές.
Σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης για την Ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά, η εταιρία Κ. Μούσας – Σ. Παντελίδης – Γ. Κιακός ΟΕ τόλμησε μια τεράστια επένδυση δημιουργώντας 11 νέες θέσεις εργασίας και προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα ξεχωριστού design σε ανταγωνιστικές τιμές που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.
2.000 παραβρισκόμενοι την ημέρα των εγκαινίων στο πολυκατάστημα LIVING επωφελήθηκαν των μεγάλων προσφορών και δώρων της ημέρας ενώ 200 τυχεροί κέρδισαν, μετά από κλήρωση, δωροεπιταγές των 50 €.
Παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι Εφημερίδων, Περιοδικών και Ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης μας και όχι μόνο.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευόσμου κος Γιάννης Γιαννακόπουλος και ο εκπρόσωπος της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης κος Δημήτρης Βάϊνας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως