Εγκαίνια της έκθεσης «ΩΟΝ» του Γιάννη Τζιμπρέ

Εγκαίνια της έκθεσης «ΩΟΝ» του Γιάννη Τζιμπρέ

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Γιάννη Τζιμπρέ, το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 20:00 στο χώρο του φωτογραφείου του, οδός Ρακτιβάν 7 (πάνω από το Διοικητήριο).
 
Η έκθεση «ΩΟΝ» αποτελεί μια σειρά φωτογραφιών με θέμα τη (ανα)γέννηση και τη μεταμόρφωση. Το κοινό θα δει με άλλη ματιά ένα υλικό που συνειρμικά κατευθύνει το νου μας στο φαγητό και τα θρησκευτικά μας έθιμα μέσα από μια σουρεαλιστική φωτογραφική ιστορία με πρωταγωνιστές μερικά αβγά ως αρχέτυπα σύμβολα της γένεσης του κόσμου.
 
Ο Γιάννης Τζιμπρές γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Marketing και διαφήμιση καθώς και στο Τμήμα Οικονομικών της Νομικής του Α.Π.Θ. Ασχολείται συστηματικά με τη φωτογραφία από 16 χρονών καθ? έξην και κατ? επάγγελμα. Αγαπά τη συλλογή απλών αντικειμένων τα οποία αργότερα μορφοποιεί και δημιουργεί πρωτότυπες φωτογραφικές ιστορίες με σουρεαλιστικές πάντα πινελιές. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη διδασκαλία, καθώς πραγματοποιεί κύκλους σεμιναρίων φωτογραφίας στη βιβλιοθήκη της Άνω Πόλης και γράφει στο περιοδικό Parallaxi.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως