{ Τελευταία νέα }

«Είναι πολύ αργά για μένα μαμά»: Το τραγικό μήνυμα μιας γυναίκας που αυτοκτόνησε


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

«Είναι πολύ αργά για μένα μαμά»: Το τραγικό μήνυμα μιας γυναίκας που αυτοκτόνησεΗ μητέρα της πούλησε το σπίτι της και έδωσε 36.000 λίρες στη κόρη της για να εξοφλήσει τα χρέη της και αυτή τα έπαιξε στο τζόγο

Μια γυναίκα που ήταν εθισμένη στον τζόγο, έστειλε ένα δραματικό μήνυμα στη μητέρα της που μεταξύ άλλων της έλεγε «είναι πολύ αργά για μένα» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
 
Η Kimberley Wadsworth, 32 ετών, από το Ilkley, West Yorkshire, άρχισε να παίζει το 2015, αφού έπαθε κατάθλιψη μετά το θάνατο του πατέρα της, ενώ είχε και προβλήματα με το γάμο της.
 
Έπαιξε ότι είχε και δεν είχε στο τζόγο και δημιούργησε μεγάλα χρέη. Η μητέρα της βλέποντας τη τραγική κατάσταση που είχε φθάσει η κόρη της αναγκάστηκε για να τη βοηθήσει, να πουλήσει το σπίτι της. Ετσι μπόρεσε να δώσει στην 32χρονη 36.000 λίρες , για να καλύψει τα χρέη της. Αλλά η εθισμένη στο τζόγο Kimberley Wadsworth τα έπαιξε και αυτά στο τζόγο. 
 
Η κ. Wadsworth δήλωσε στο BBC: «Πούλησα το σπίτι μου στο Leeds, το σπίτι της οικογένειας. Της έδωσα 36.000 λίρες για να μπορέσει να εξοφλήσει τα χρέη της και δεν το έκανε. Δεν έβαλε ούτε μια δεκάρα και απλώς τα έπαιξε όλα. Μέσα σε δύο εβδομάδες έμεινα άστεγη ...Τα ψέματα που λένε όσοι έχουν εθιστεί, είναι απίστευτα».
 
Η κ. Wadsworth μίλησε για το προσωπικό της δράμα με αφορμή την εγκαίνια μιας κλινικής, η οποία βοηθά τους εθισμένους στον τζόγο. Μάλιστα είπε ότι η κόρη της μπορεί να ήταν ακόμα ζωντανή εάν αυτές οι κλινικές για τους εθισμένους στο τζόγο ήταν πιο εύκολα προσβάσιμες.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ