Περιπολικό

Εισέβαλε σε εταιρεία και μαχαίρωσε πρώην συμμαθητή του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

O δράστης μπήκε στο γραφείο  εταιρείας που δούλευε συμμαθητής του φορώντας κοστούμι και μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άλφα, δράστης και θύμα ήταν συμμαθητές στην πέμπτη και την έκτη δημοτικού. Συναντήθηκαν ξανά, μόνο μία φορά, το 2011, όταν έγινε ένα reunion και έκτοτε δεν είχαν καμία επαφή. Δέκα χρόνια μετά, συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.Ειδικότερα,  στις 30 Ιουνίου 2021 το θύμα έμαθε από κάποιον συμμαθητή του ότι ο δράστης τον θεωρούσε υπεύθυνο για κάποια συκοφαντικά σχόλια τα οποία δήθεν δημοσίευσε.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο 43χρονος μπήκε στην εταιρεία και μαχαίρωσε τον πρώην συμμαθητή του. Το θύμα σώθηκε από θαύμα καθώς ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους εργαζομένους της εταιρείας του και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο δράστης ισχυρίστηκε πως ζήλευε το θύμα εξαιτίας της ερωτικής επικοινωνίας που είχε με μια παλιά του συμμαθήτρια με την οποία ο ίδιος είχε πλατωνικές σχέσεις, το 2004.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως