Εισιτήρια σε εκπτωτική τιμή για είσοδο στο Magic Park

Εισιτήρια σε εκπτωτική τιμή για είσοδο στο Magic Park

Εισιτήρια σε εκπτωτική τιμή για είσοδο παιδιών και ενηλίκων στο Magic Park σε ένα από τα συναρπαστικότερα Ψυχαγωγικά Πάρκα της Ελλάδας!
Απεριόριστες βόλτες σε παιχνίδια για όλες τις ηλικίες στο «Νούμερο #1 Προορισμό Διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!» Ένα πανέμορφο και ασφαλές ψυχαγωγικό πάρκο δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos! Στο Magic Park θα βρείτε αμέτρητα παιχνίδια δράσης και δεξιοτήτων για όλα τα ηλικιακά groups: παιδιά, εφήβους, ενήλικες!

Αποκτήστε Εισιτήρια σε εκπτωτική τιμή
– 7 ευρώ από 10 ευρώ για Είσοδο 1 Παιδιού έως 12 ετών ή 1 Ενήλικα από 60 ετών και άνω
– 10 ευρώ από 13 ευρω για Είσοδο 1 Ατόμου 13 έως 59 ετών
* Για παιδιά ύψους έως 1 μέτρου η είσοδος είναι Δωρεάν
– Το εισιτήριο αφορά είσοδο στο Magic Park και περιλαμβάνει απεριόριστες βόλτες στα παιχνίδια. Εδώ θα πάρετε τα εισιτήρια για το Magic Park στη χαμηλότερη τιμή
– Το Magic Park τηρεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας για τους επισκέπτες του.
* Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, ενδέχεται το Magic Park να είναι κλειστό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310 476770.
Εξαιρούνται τα «ειδικά παιχνίδια δεξιοτήτων»: «Η Γιγαντοτσουλήθρα», «Τραμπολίνο», «Για δεξιοτέχνες». Για την προαιρετική χρήση τους υπάρχει extra χρέωση που καταβάλλεται απευθείας στο Magic Park.
Οργανώστε το καλύτερο παιδικό πάρτι, απολαύστε μια σχολική εκδρομή ή απλά ελάτε με την οικογένεια και του φίλους σας για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας!Magic Park

Νούμερο #1 προορισμός διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως