Εκβίαζαν εμένα και τον σύζυγό μου..ισχυρίστηκε η 44χρονη γιατρός της μαφίας των φαρμάκων

Εκβίαζαν εμένα και τον σύζυγό μου..ισχυρίστηκε η 44χρονη γιατρός της μαφίας των φαρμάκων

Η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου   η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα μεταπώλησης πανάκριβων αντικαρκινικών φαρμάκων κρίθηκε προφυλακιστέα, μετά την πολύωρη απολογία της.
 
Αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το κύκλωμα , είπε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της. ενώ  φέρεται να ομολόγησε πως προχώρησε σε 86 συνταγογραφήσεις, που δεν αφορούσαν ασθενείς του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι το έκανε γιατί δεχόταν απειλές για τη ζωή της αλλά και του συζύγου της -ακόμη και με όπλο- από άγνωστο πρόσωπο το οποίο την είχε μετατρέψει σε «άβουλο και πειθήνιο όργανό του». 
 
Σημείωσε ότι απειλήθηκε όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα για να προβεί σε παράνομες συνταγογραφήσεις. Οι απειλές τη έκαναν να  εξαφανιστεί ώστε να χάσει τα ίχνη της το πρόσωπο που την εκβίαζε, το οποίο σύμφωνα με την ίδια δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των κατηγορουμένων.
 
Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 44χρονης, εκτιμούν ότι η υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή των παράνομων αντικαρκινικών και ζητούν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας τα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται στην διακίνηση των φαρμάκων που η 44χρονη συνταγογράφησε.
 
Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γιατρός συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Παγκρατίου, μετά από έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας.