{ Εκδηλώσεις }

Εκδήλωση: Εκπληκτική ανάρρωση- Διαβατήριο για την ενότητα στη Θεσσαλονίκη από τους ΑΥ


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις - ομιλίες

Εκδήλωση: Εκπληκτική ανάρρωση- Διαβατήριο για την ενότητα στη Θεσσαλονίκη από τους ΑΥ
ΔωρεάνΕκπληκτική ανάρρωση- Διαβατήριο για την ενότητα στη Θεσσαλονίκη από τους ΑΥ

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ενότητας των Ανώνυμων Υπερφάγων, διοργανώνεται εργαστήριο στην Θεσσαλονίκη με τίτλο: Εκπληκτική ανάρρωση: Διαβατήριο για την ενότητα, απο τους Ανώνυμους Υπερφάγους.
''Αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και βρίσκουμε ενότητα με μέλη των Ανώνυμων Υπερφάγων σε όλον τον κόσμο''.
Προσωπικές ιστορίες εκπληκτικής ανάρρωσης από τον εθισμό του ψυχαναγκαστικού φαγητού από ταξιδιώτες/ μέλη των Ανώνυμων Υπερφάγων με διαφορετικά προφίλ που βρήκαν ένα διαβατήριο ζωής για υγιή διατροφή και υγιές βάρος.
Απλές ιδέες καλύτερης σύνδεσης/επικοινωνίας με τους άλλους, για αποφυγή άβολων συναισθημάτων που οδηγούν στον ψυχαναγκασμό του φαγητού.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11.00, σε Αίθουσα που διαθέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην οδό Παπαρηγοπούλου 7, 5ος Οροφος, περιοχή Βαρδάρη. 
Πληροφορίες στο 69 88 36 39 06
https://anonymoi-yperfagoi.org.gr/
Λίγα λόγια για το σωματείο των Α.Υ
Η πρώτη συνάντηση των Ανωνύμων Υπερφάγων πραγματοποιήθηκε το 1960 στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια. Από τότε, έχουν δημιουργηθεί περίπου 7000 συναντήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες με, περίπου, 54000 μέλη.
Στην Ελλάδα, οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι υπάρχουν από το 1983 με πρώτη συνάντηση στην Αθήνα ενώ σήμερα λειτουργούν φυσικές ομάδες σε 9 πόλεις καθώς και διαδικτυακές συναντήσεις.
Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι δεν ασχολούνται απλά με την απώλεια ή την διατήρηση του βάρους, την παχυσαρκία ή τις δίαιτες. Το πρόγραμμα των Ανώνυμων Υπερφάγων προσφέρει σωματική, συναισθηματική και πνευματική ανάρρωση σε όσους υποφέρουν από το ψυχαναγκαστικό φαγητό.

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ