Εκδήλωση στο Θεαγένειο με θέμα Άνοιξη! Χρωμάτων σύνθεση στον οίκο της υγείας

Εκδήλωση στο Θεαγένειο με θέμα Άνοιξη! Χρωμάτων σύνθεση στον οίκο της υγείας

Το Α.Ν.Θ. “ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ”  σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Κοινωνικό Φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα  «Ανοιξη! Χρωμάτων σύνθεση στον οίκο της υγείας» την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ιδρύματος, για το προσωπικό, τους ασθενείς και τους συνοδούς αυτών.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν ερμηνείες από τις χορωδίες «ΣΙΜΥΛΙΣ» υπό την διεύθυνση της μαέστρου κυρίας Βιβής Τάτση και του πολιτιστικού συλλόγου–χορωδίας «Οι Μακεδόνες» υπό την διεύθυνση της μαέστρου κυρίας Τόγια Άλκηστης.
Στο πιάνο συνοδεύουν η κα  Μπόζαρλη Σταυρούλα και ο κ.Τουλόπουλος Σωκράτης.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί προβολή βιντεοταινίας με θέμα: «Θεσσαλονίκη–100 χρόνια ιατρικής φροντίδας» από τον εκπαιδευτικό–συγγραφέα  κ.Νίγδελη Κωνσταντίνο και απαγγελία ποιημάτων.

Θα χαιρετίσουν ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ κ. Ευστράτιος Πλωμαρίτης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Μαρία Βλάχου και ο πρόεδρος της Αμφικτυονίας κ. Δημήτριος Μπουκόνης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της διοίκησης του Νοσοκομείου, για παράλληλες δράσεις σε συνεργασία με  φορείς και συλλόγους .