Εκδήλωση Τέχνης «Art Works» από τον τομέα Performing Arts- ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Εκδήλωση Τέχνης «Art Works» από τον τομέα Performing Arts- ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, που προσφέρει περισσότερες από 80 ειδικότητες, καλύπτοντας όλα τα σύγχρονα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας.  Από το 2015 στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί τομέας Performing Arts με 11 ειδικότητες, μεταξύ των οποίων η Υποκριτική, η Σκηνοθεσία, η Φωτογραφία, το Τραγούδι και ο Χορός. Οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους αποκτούν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα του Υπουργείου Παιδείας, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, ο τομέας Performing Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει μια ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση τέχνης, με τίτλο “Art Works”. 
 
Το Σάββατο 21 Μαΐου, από τις 12 το μεσημέρι το κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην πλατεία Αριστοτέλους θα φιλοξενήσει δεκάδες παράλληλες δράσεις, που περιλαμβάνουν: 
Σεμινάρια σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, σεναρίου, υποκριτικής, τραγουδιού, χορού, μακιγιάζ, ενδυματολογίας από εκπαιδευτές του ΙΕΚ και επαγγελματίες του χώρου
Mentoring από επιτυχημένους επαγγελματίες του εξωτερικού, μέσω της συνεργασίας που εξασφάλισε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την πλατφόρμα 100 Mentors. 
Βράβευση – τιμητική διάκριση σε γνωστό καλλιτέχνη για την προσφορά του στο χώρο του θεάματος.
Προβολή των ταινιών που διακρίθηκαν  τα δύο τελευταία έτη στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους “FILME”.  
Συνεντεύξεις τύπου από καταξιωμένους έλληνες ηθοποιούς.
Επίδειξη μόδας του Fashion Academy, με δημιουργίες σπουδαστών εμπνευσμένες από πέντε γνωστά κινηματογραφικά έργα – σταθμούς στο διεθνή κινηματογράφο: «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι», «Τα πουλιά», «Ο νονός», «Με κομμένη την ανάσα» και «Match Point»
Παράλληλες εκθέσεις αφίσας, φωτογραφίας, πιάτων και κοκτέιλ
 
Η συμμετοχή στις παραπάνω δραστηριότητες είναι εντελώς δωρεάν για τους σπουδαστές και απόφοιτους του ΙΕΚ  ΔΕΛΤΑ και άλλων σχολών, καθώς και για το κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί γύρω από ζητήματα τέχνης, αλλά και για τις επαγγελματικές δυνατότητες που δίνονται στη βιομηχανία αυτή.  
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως