Εκδηλώσεις του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», διοργανώνει για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Πέμπτη, 24/6/2021, 20:30 – Πλατεία Αριστοτέλους: «Πώς έγινε ένας κακός άνθρωπος» από τη Θεατρική Ομάδα EXODUS του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ».

Μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε όλοι μας, την περίοδο του «εγκλεισμού», το ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» θα βγει στο δρόμο να πάρει μία ανάσα και να συναντηθεί με τον Κόσμο. Βγαίνοντας από μία συνθήκη αποξένωσης και απομόνωσης, αναλογιζόμενοι πώς είναι να μην μπορείς να συναντηθείς με τον «άλλον» και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών θα βρισκόμαστε στην πλατεία Αριστοτέλους (ύψος Μητροπόλεως) την Πέμπτη 24/06 στις 8:30 μμ για να σας αφηγηθούμε, κάτω από το φεγγάρι, το «Πώς έγινε ένας Κακός Άνθρωπος» (Ε. Βακαλό). Ελάτε να συναντηθούμε και να μοιραστούμε ιστορίες.

Με τη συμμετοχή της ομάδας κρουστών του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ»κοινων

Υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης

2. Παρασκευή, 25/6/2021, 12:30: Τελετή παράδοσης ενός οχήματος – ψυγείου, δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση στην ΑΡΓΩ Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ», Λαγκαδά 196, Σταυρούπολη, την Παρασκευή 25/6/2021 και ώρα 12:30.

Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Λαγκαδά 196, 54630
Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2313 324 647

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως