{ Τελευταία νέα }

Εκεί όπου ζω δεν υπάρχουν άντρες χορευτές μπαλέτου σαν εμένα - Ο 11χρονος από τη Νιγηρία που κλέβει τις εντυπώσεις στον χορό.


Κατηγορίες: Διεθνή

Εκεί όπου ζω δεν υπάρχουν άντρες χορευτές μπαλέτου σαν εμένα - Ο 11χρονος από τη Νιγηρία που κλέβει τις εντυπώσεις στον χορό.Το βίντεο του 11χρονου Anthony Mmesoma Madu να χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή έχει γίνει viral

«Εκεί όπου ζω δεν υπάρχουν άντρες χορευτές μπαλέτου σαν εμένα. Όταν ο κόσμος βλέπει μπαλέτο, σκέφτεται πως είναι μόνο για κορίτσια, δεν γνωρίζουν πως δεν είναι μόνο για κορίτσια. Ο τρόπος που θέλω να με βλέπουν είναι όταν χορεύω να ξέρουν πως υπάρχει άντρας χορευτής μπαλέτου», λέει ο 11χρονος. «Κάνω μπαλέτο επειδή λατρεύω τον χορό. Το συναίσθημα που με κατακλύζει είναι σαν να ονειρεύομαι», προσθέτει.
Όπως εξηγεί, όταν έμαθε πως το βίντεο με τον ίδιο να χορεύει έχει γίνει viral στα social media, χάρηκε «πάρα, πάρα πολύ». «Θαυμάζω πολύ τον δάσκαλό μου που με διδάσκει. Όταν χορεύει, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, σαν να χόρευα εγώ», λέει ο Anthony.  ''Xορεύω συνεχώς, ο χορός είναι μέρος της ζωής μου. Θέλω να γίνω ένας Νιγηριανός επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου'', καταλήγει ο 11χρονος.

 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ