{ Τελευταία νέα }

Έκκληση Τζιτζικώστα για να ολοκληρωθεί το ''ορφανό χιλιόμετρο'' της Χαλκιδικής.


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Έκκληση Τζιτζικώστα για να ολοκληρωθεί το ''ορφανό χιλιόμετρο'' της  Χαλκιδικής.Για την παράδοση του ''ορφανού χιλιομέτρου'' από πλευράς Εγνατίας Οδού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε ότι, «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια λένε, ότι το έργο προχωράει και έρχονται τα καλοκαιρία και φεύγουν και έχουμε αυτό το πρόβλημα».

Στο ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας και τον Σάκη Μόσχη μίλησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρθηκε  στο "ορφανό χιλιόμετρο" του νέου δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, που υπολείπεται για να ολοκληρωθεί το οδικό έργο Ποτίδαια – Μουδανιά και ταλαιπωρεί κατοίκους και τουρίστες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.  
«Εμείς είχαμε την ευθύνη να ολοκληρώσουμε ένα έργο, ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής 17χιλιομέτρων από την Ποτίδαια έως  την Κασσανδρία . Ακριβώς πριν, είναι αυτά τα 800 μέτρα, τα οποία δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Δεν μπορεί να πάει η Περιφέρεια και να κάνει εκεί το έργο. Ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Εγνατίας Οδού , δηλαδή στο Υπουργείο Υποδομών», δήλωσε στο ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας, ο  Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Για την παράδοση του ''ορφανού χιλιομέτρου'' από πλευράς Εγνατίας Οδού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε ότι, «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια λένε,  ότι το έργο προχωράει και έρχονται τα καλοκαιρία και φεύγουν και έχουμε αυτό το πρόβλημα».
 
 
 

 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ