«Εκκλησιάζουσες» από το τμήμα ενηλίκων των εργαστηρίων του Θεάτρου Σοφούλη

Το τμήμα ενηλίκων των εργαστηρίων του Θεάτρου Σοφούλη παρουσιάζει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Ο Αριστοφάνης, με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο, ασκεί κριτική στην Αθηναϊκή κυβέρνηση! Οι γυναίκες ντύνονται άντρες και καταφέρνουν να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους στην εκκλησία του δήμου. Προτείνουν τότε την κοινοκτημοσύνη στον ερωτικό και οικονομικό τομέα έχοντας σημαία τους την ισότητα. Ο τρόπος όμως που εφαρμόζουν τις ιδέες τους κάθε άλλο παρά αποτελεσματικός είναι. Μέσα από αυτή την πανέξυπνη κωμωδία, το προχωρημένο τμήμα ενηλίκων του Θεάτρου Σοφούλη παρουσιάζει τη δουλειά του. Θα πάρετε μια γεύση από την τρέλα που διακατέχει τους σπουδαστές και τους καθηγητές, παρακολουθώντας την παράσταση, προσπαθώντας να συσχετίσετε το κείμενο του Αριστοφάνη και τη μουσική επένδυση με τα τραγούδια των ABBA σε στίχους των συμμετεχόντων!

Συντελεστές

Διασκευή -σκηνοθεσία: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Κινησιολογία: Μαρίνα Στεργιοπούλου
Μουσική διδασκαλία: Αποστολία Γκούτη
Βοηθός ενδυματολόγου: Αναστασία Κοσμίδου
Φώτα: Ανέστης Ατακτίδης
Γραφιστικά: Αναστασία Τογκούρη

Παίζουν: Μόρφω Ακράνη, Νεφέλη Ασημακοπούλου, Μαίρη Θεοδοσιάδου, Γεωργία Ιωακειμίδου, Μαρίζα Μόσχου, Ζωή Ταυλαρίδου, Γιάννης Τσαϊρέλης, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Μάνος Ιωαννίδης, Ροδόλφος Θοδωρής Ακουαρόνε

► Info

«Εκκλησιάζουσες» από το τμήμα ενηλίκων των εργαστηρίων του Θεάτρου Σοφούλη
Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Ιουνίου 2022 στις 21.00
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Θέατρο Σοφούλη
ΟΑΣΘ: από κέντρο Γραμμή 5, στάση Βερβελίδη

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για διασκέδαση – έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως