Μανούσος Μανουσάκης

Έκλεψαν στην Ξάνθη το φορτηγό τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα Δευτέρας 25 Ιουλίου (3.30) καθώς άγνωστοι έκλεψαν φορτηγό του Μανούσου Μανουσάκη με όλα τα μηχανήματα για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» στο Open, έκανε έκκληση γα πληροφορίες όποιον τυχόν έχει δει κάτι : «Σήμερα τα ξημερώματα στις 3:30 εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής το οποίο είναι βέβαια πάρα πολύ σοβαρό πράγμα. Να μην πω καταστροφικό γιατί τίποτα δεν είναι καταστροφικό, η ζωή είναι μπροστά μας αλλά πάντως είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Βέβαια θα ήθελα να καλέσω όποιον στην Ξάνθη έχει δει έχει υποπέσει στην αντίληψή του ένα μεγάλο φορτηγό άσπρο Μερσεντές με μεγάλα γράμματα μπροστά γράφει Άγιος Εφραίμ και από πίσω Καμπόσος μεταφορές. Ο αριθμός κυκλοφορίας του είναι ΝΧΑ 1447. Κλάπηκε μπροστά στο ξενοδοχείο μας στην Ξάνθη, μπροστά στο ξενοδοχείο Έλενα».

«Θα αμειφθεί όποιος μπορέσει να μας οδηγήσει στα ίχνη», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε ο σκηνοθέτης ψάχνουν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά για να διαπιστωθεί αν έχει καταγραφεί κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο δράστη ή τους δράστες.

Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές (2021-22) τα υπέρ και τα κατά

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως