Νάτσιος κίνημα ΝΙΚΗ

Εκλογές 2023: Η «ΝΙΚΗ» στην πρώτη οκτάδα σε πρόθεση ψήφου

Καλά φαίνονται τα νέα για το κίνημα ΝΙΚΗ το οποίο σε δημοσκοπήσεις  έχει θετικές αναφορές σχετικά με την πρόθεση ψήφου των πολιτών στις Εκλογές 2023.

Μάλιστα, στις 4/5 η έρευνα της Metron Analysis που δημοσιεύθηκε, παρουσίασε τη ΝΙΚΗ επισήμως στην επώνυμη οκτάδα των πολιτικών σχηματισμών σε πρόθεση ψήφου για πρώτη φορά.

Ειδικότερα,

Στην παρουσίαση “μεγάλου” τηλεοπτικού καναλιού των αποτελεσμάτων της παραπάνω έρευνας, αντιμετωπίσθηκε η είδηση με αρχική έκπληξη και αμέσως μετά με ”χαρακτηρισμούς για το Κίνημα και τον Πρόεδρό μας” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κινήματος, το οποίο προχωρά σε διευκρινίσεις ως εξής.

Πρώτον, η χαρτογράφηση της ΝΙΚΗΣ στο «αριστερό-δεξιό» πολιτικό φάσμα είναι προβληματική γιατί οι αξίες που ασπαζόμαστε αγκαλιάζουν κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα οποιασδήποτε πρότερης πολιτικής προέλευσης. Ο δε χαρακτηρισμός της ως «συντηρητικού χώρου» επίσης νομίζουμε ότι είναι λανθασμένος, εάν «πρόοδος» θεωρείται η κατρακύλα του ελληνικού λαού.

Δεύτερον, η ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιότητα του Προέδρου μας ως θεολόγου, αν και η ζωή του έχει αφιερωθεί στις διδασκαλικές αίθουσες, για εμάς δεν αποτελεί πρόσκομμα αλλά πηγή τιμής και υπερηφάνειας. Αντιθέτως, η «Ελλάδα 2.0» έχει βαρύτατο έλλειμμα από παιδική αθωότητα και από Θεό. Το πραγματικό όνειδος στην πολιτική είναι οι κυβερνήσεις όπου δικηγόροι διοικούν τους ιατρούς και ιατροί τους ξενοδόχους, ή όπου διοικούν κομματάνθρωποι χωρίς ένσημα στην πραγματική ζωή.

Στη ΝΙΚΗ συνεχίζουμε με σοβαρότητα και συνέπεια τον αγώνα μας για πραγματική αλλαγή και κάθαρση στην πατρίδα μας, με επικείμενο σταθμό τις εκλογές της 21ης Μαΐου και τελικό στόχο τη Νίκη του ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας”, καταλήγει η ανακοίνωση του κινήματος.


6 Μαΐου 2023

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως