{ Εκδηλώσεις }

''Εκλογές, Ανάπτυξη, Καταστροφή, Χωροταξία'' - Eκδήλωση των 320 μεγάλων επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις

''Εκλογές, Ανάπτυξη, Καταστροφή, Χωροταξία'' - Eκδήλωση των 320 μεγάλων επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη
Δωρεάν

Χώρος: The Met Hotel
26ης Οκτωβρίου 48, 54627, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: 0.00
Ποιοι: Μπόγιας Χρ., Ναξιάδης Μ., Νικολαίδου Ε., Νιτσιάκος Θ., Πρωτοφανούσης Ν., Φιλίππου Ν., Χαΐτογλου Κ., Χατζόπουλος Λ.
Πότε: 16/04/2019
Ώρα έναρξης: 19.00
Αίθουσα Maistros B DEF

Εκδήλωση  θα πραγματοποιήσουν οι 320 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πολιτών στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ στις 16/04/19  με σκοπό να παρουσιάσουν την καθαρή επιχειρηματική και με ευρεία συναίνεση άποψη για την πραγματική ανάπτυξη με επενδύσεις και την αναστροφή των εμποδίων, που οδήγησαν στην κρίση και τη συρρίκνωση της παραγωγής και των εισοδημάτων κατά 65% στην ΠΚΜ - ΟΟΣΑ, Eurostat.
 
Η ΕΕ και ο Πρόεδρος Juncker, σε προσωπική επιστολή προς τον κύριο Νίκο Φιλίππου για λογαριασμό των 320, μόλις πρόσφατα τοποθετήθηκε θετικά για το χωροταξικό της Κεντρικής Μακεδονίας, την αποφυγή των μετεγκαταστάσεων και την αποφυγή της ερήμωσης, ειδικά για τη δυτική Θεσσαλονίκη.
 
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα ανάπτυξης ή καταστροφής από τις διατάξεις του χωροταξικού είναι υπαρκτό, αναγνωρισμένο από όλους  και έχει τη μεγαλύτερη δυνατή ενυπόγραφη κοινωνική συναίνεση για να λυθεί θετικά και να γίνουν διορθώσεις.
 
Στο πάνελ συμμετέχουν αλφαβητικά: Μπόγιας Χρ. - Ναξιάδης Μ. - Νικολαίδου Ε.- Νιτσιάκος Θ.
- Πρωτοφανούσης Ν. - Φιλίππου Ν. - Χαΐτογλου Κ.- Χατζόπουλος Λ.
 
Συνημμένα ακολουθεί η πρόσκληση της εκδήλωσης.
 


:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___