Εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες για τη βία κατά των γυναικών

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες για τη βία κατά των γυναικών

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, παγκόσμια, μη κερδοσκοπική, εθελοντική, γυναικεία οργάνωση που στηρίζει την ανάπτυξη της γυναίκας, διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Πρακτική προσέγγιση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών”. 
 
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με γυναίκες που υφίστανται βία, όπως ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους ψυχικής υγείας, γιατρούς, νοσηλευτές, δικηγόρους, αστυνομικούς κ.α. 
 
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 στο χώρο της ΧΕΝ (Μητροπόλεως 18, 2ος ορ.) τις ώρες 10.00 – 14.00.
 
Η εκπαιδευτική ημερίδα θα γίνει με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αξιού, του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης (Ξενώνας Φιλοξενίας), του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, του Κέντρου Κοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών (ΕΚΑΨΥ/ΚΚΥΓ) και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. 
 
 
Δηλώσεις συμμετοχής έως 21/9 στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (τηλ. 2310 279 792, καθημερινά 9.00 – 15.00).
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως