Έκτακτη Αιμοδοσία στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Έκτακτη Αιμοδοσία στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

21 και 22 Αυγούστου «Μοιράσου λίγο από το αίμα, λίγο από το χρόνο και πολύ από την ψυχή σου

Όλα είναι πλήρως έτοιμα για το έκτακτο ραντεβού του δήμου Νεάπολης-Συκεών με την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη, με την καλοκαιρινή Έκτακτη Αιμοδοσία να ξεκινά αύριο, Τρίτη 21 και να διαρκεί έως την Τετάρτη 22 Αυγούστου.  
 
Η δυναμική κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να υποδεχθεί το μεγαλείο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης εκατοντάδων νέων και μεγαλύτερων συμπολιτών μας, που τα τελευταία πέντε χρόνια ανταποκρίνονται σταθερά στο καλοκαιρινό έκτακτο κάλεσμα που απευθύνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με στόχο να συμβάλλει ακόμα περισσότερο, στη δύσκολη και απαιτητική θερινή περίοδο, στον διαρκή, πανελλήνιο αγώνα για αντιμετώπιση της δραματικής ανεπάρκειας αίματος στα νοσοκομεία της χώρας μας.
 
Ανταποκρινόμενος στην απεγνωσμένη έκκληση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προχωρά στην διήμερη  Έκτακτη Αιμοδοσία, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές) και στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125) αντίστοιχα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ευελπιστώντας ότι οι εθελοντές αιμοδότες, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν κάθε αντίστοιχη προσπάθεια, θα ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και στην αντίστοιχη περσινή έκτακτη αιμοδοσία, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν συνολικά 270 μονάδες αίματος!
 
 «Τον Αύγουστο, που για πολλούς είναι ο μήνας της χαλάρωσης και της ξεγνοιασιάς, κάποιοι συνάνθρωποί μας περνούν έναν δεύτερο ??χειμώνα??» σημειώνουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, απευθυνόμενοι στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη όλων των πολιτών, καλώντας τους «να προσφέρουν λίγο από το αίμα, λίγο από το χρόνο και πολύ απ? την ψυχή τους» και «να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα για ζωή και προσφορά στον συνάνθρωπο».
 
Να σημειωθεί ότι στην έκτακτη αιμοδοσία δεν μπορούν να συμμετέχουν, όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία αιμοδοσίας του Ιουνίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες της έκτακτης αιμοδοσίας θα παραλαμβάνουν και μία πρόσκληση για τα ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2018, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους.
 
 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως