Έκθεση: Ελλάδα σε αγαπώ! της Ksenia Yarovaya

Έκθεση: Ελλάδα σε αγαπώ! της Ksenia Yarovaya

Η βραβευμένη ζωγράφος Ksenia Yarovaya (Ξένια Γιαροβάγια) από τη Ρωσία έρχεται στη Θεσσαλονίκη να εκθέσει στη Govedarou Art Gallery, Γ.Παπανδρέου 5(πρώην Ανθεων, στάση Γεωργίου) τα έργα της. Ο τίτλος της έκθεσης είναι “Ελλάδα σε αγαπώ!” (“I Love you Greece!”).
Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 19:30 στο χώρο της γκαλερί. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου. Μέσα στα πλαίσια της έκθεσης αυτής θα γίνει και η παρουσίαση, για πρώτη φορά στο κοινό, μιας ακόμα συλλογής της Ksenia Yarovaya με τίτλο “Χρυσά Όνειρα” (“Golden Dreams”).
 
Η Ξένια Γιαροβάγια – είναι μια ταλαντούχα Ρωσίδα ζωγράφος  που εργάζεται σύμφωνα με τις καλύτερες παραδόσεις της ρωσικής ρεαλιστικής σχολής ζωγραφικής. Αποφοίτησε από τη Ρωσική Ακαδημία Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Αρχιτεκτονικής Ilya Glazunov.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές ρωσικές και διεθνείς εικαστικές εκθέσεις και φεστιβάλ. Έργα της επανειλημμένα τιμήθηκαν με βραβεία από διάφορους φορείς, μεταξύ άλλων και από την κυβέρνηση της Μόσχας και τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η ακαδημαϊκή εκπαίδευσή της, της επιτρέπει να δημιουργεί έργα υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Πληροφορίες
Govedarou Art Gallery Γ.Παπανδρέου 5

Εγκαίνια: 3 Οκτωβρίου, ώρα 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 3 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2018
Είσοδος ελεύθερη για το κοινο
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα & Τετάρτη: 11.00 – 16.00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 11.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00 
Σάββατο: 11.00 – 14.00
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως