Έκθεση Κεραμικής «Η ζωή μας ένα παραμύθι»

Έκθεση Κεραμικής «Η ζωή μας ένα παραμύθι»

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων  του Τμήματος Περιφερειακών Βιβλιοθηκών θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης  έργων Κεραμικής των σπουδαστών του εργαστηρίου των Περιφερειακών Βιβλιοθηκών.
Συνεπής στο ραντεβού μας και αυτό το καλοκαίρι στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης, στον προαύλιο χώρο, θα φιλοξενηθεί η έκθεση κεραμικής των εργαστηρίων της Βιβλιοθήκης μας με θέμα:


Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΈΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Εγκαίνια, Δευτέρα 14 Ιουνίου, 19:30
Διάρκεια έκθεσης, 14-18 Ιουνίου
Ώρες λειτουργίας, 9:30 – 20:00
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης, (Κρίσπου 7, τηλ. 2310 219329)


Η Κεραμική είναι η τέχνη που σηματοδοτεί εποχές και χιλιετίες. Με υλικά το χώμα, το νερό, τον αέρα, τη φωτιά και τη φαντασία του ανθρώπου δίδεται μία ευκαιρία για δημιουργία και επαφή με τη φύση μέσω της πανάρχαιας διαχρονικής τέχνης.
Στο Παιδικό Τμήμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από πέντε χρονών. Η ενασχόληση του παιδιού με τον πηλό βιώνεται ως διαδικασία παιχνιδιού και το βοηθά να αναπτύξει τη φαντασία, την εφευρετικότητα, την επιμονή και υπομονή.
Στο Τμήμα Ενηλίκων οι μαθητές διδάσκονται την πηλοπλαστική, τη χρήση του τροχού, τη διακόσμηση, την κεραμική τεχνολογία καθώς και την Ιστορία της Κεραμικής Τέχνης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως