Έκθεση κόμικς «Paper heroes» στο Pepper Hot Spot

Έκθεση κόμικς «Paper heroes» στο Pepper Hot Spot

Η ομάδα ανεξάρτητων δημιουργών comics της Θεσσαλονίκης Inkorrekt, σε συνεργασία με το rock bar Pepper Hot Spot διοργανώνουν την έκθεση comics Paper heroes in Pepper Hot Spot.

 
Η έκθεση αυτή θα φιλοξενηθεί στον χώρο του Pepper Hot Spot και θα περιλαμβάνει έργα comics χωρισμένα σε τρεις θεματικές ενότητες :
 
α) Evolution of comic heroes: έκθεση εικόνων με την σχεδιαστική και στιλιστική μετεξέλιξη, από τις πρώτες τους ιστορίες μέχρι σήμερα, γνωστών και αγαπημένων χάρτινων ηρώων, όπως του Superman, του Batman, του Asterix, του Mickey Mouse κ.ά. Η θεματική αυτή ενότητα θα συνοδεύεται και από πληθώρα τευχών comics, των εκτιθέμενων – και όχι μόνο – ηρώων, που θα προσφέρονται προς ανάγνωση!
 
β) Rock in comics: έκθεση εικόνων με μερικούς από τους μεγαλύτερους rock stars, όπως αυτοί απεικονίστηκαν μέσω της 9ης Τέχνης, όπως οι Rolling Stones, οι Ramones, οι Sex Pistols κ.ά.
 
γ) Comics των ανεξάρτητων δημιουργών της Inkorrekt: έκθεση σελίδων από ιστορίες comics των δημιουργών της ομάδας Inkorrekt. Τα έργα αυτά αποτελούν είτε τμήματα συλλογικών αυτοεκδόσεων (fanzines) της ομάδας, είτε ανήκουν στους καταλόγους των δύο τελευταίων εκθέσεων της Inkorrekt ( Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης – Νοέμβριος 2012 και Νοέμβριος 2013) και οι οποίοι κυκλοφόρησαν από την εκδοτική Ένατη Διάσταση, είτε τέλος, είναι προσωπικές δουλειές μελών της ομάδας, που έχουν κυκλοφορήσει ανεξάρτητα ή μέσω κάποιας εκδοτικής. 
 
Και αυτή η θεματική ενότητα θα συνοδεύεται από τα τεύχη στα οποία εμπεριέχoνται η καθεμιά από τις παραπάνω ιστορίες, προς ανάγνωση.Πέρα από τις θεματικές ενότητες και τα προς ανάγνωση τεύχη, η έκθεση θα περιλαμβάνει live sketching από δημιουργούς/μέλη της Inkorrekt, ενώ θα πλαισιώνεται και από διάφορα happenings ( party μασκέ την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου).
 
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι παράλληλες με αυτές του Pepper Hot Spot. 
 
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 15 Φεβρουαρίου στις 20.00 μ.μ..
 
Επικοινωνία, πληροφορίες: Pepper Hot Spot: (τηλέφωνο) 2310 257781, Λεωφ. Νίκης 55.
 
Διάρκεια 15 – 22 Φεβρουαρίου 2014.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως