Φωτογραφία της Έλσας Παπαγιαννοπούλου
Φωτογραφία της Έλσας Παπαγιαννοπούλου

Έκθεση φωτογραφίας «Isolamento»

Η Myró Gallery στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Isolamento». Την έκθεση επιμελείται η Μαριάνα Ρωσσιάδου Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022.

Isolamento = Απομόνωση

Απομόνωση η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του απομονώνω.
1. απομάκρυνση από ένα σύνολο.
2. απουσία επαφής, επικοινωνίας
3. ο χώρος στον οποίο απομονώνουν κάποιον, απομονωτήριο.

Οι καλλιτέχνες καλούνται να αποτυπώσουν με τον φακό της κάμερας τους το συναίσθημα της απομόνωσης με όποιον τρόπο τους εκφράζει και όπως αυτοί αντιλαμβάνονται τον όρο.

Συμμετέχουν:
Αληφράγκης Γεράσιμος, Αργυρίου Μαρία, Βιδούρας Χρήστος, Βουτζαλή Καλλιόπη, Γιαννάτος Ιωάννης, Ευσταθίου Ευγενία, Κυριακοπούλου Ολύβια, Πανταζόγλου Λίνα, Παπαγιαννοπούλου Έλσα, Παρίδη Ελένη, Ραχμάνη Γεωργία, Συμεωνίδου Ανθή
Η Μαριάνα Ρωσσιάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Έχει συμμετάσχει σαν εικαστικός σε 17 ομαδικές εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει 3 ατομικές. Επίσης έχει λάβει μέρος σε διάφορες εθελοντικές δράσεις γύρω από τα εικαστικά και έχει διοργανώσει – επιμεληθεί 4 ομαδικές και 1 ατομική έκθεση. Τέλος, από το 2020 εργάζεται ως κεντρική επιμελήτρια της Myró Gallery.


► Info

Έκθεση φωτογραφίας «Isolamento»
Myró Gallery

Ωράριο λειτουργίας
Τρίτη – Τετάρτη: 12:00 – 18:00
Πέμπτη – Παρασκευή: 15:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00
Εγκαίνια Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00.