Μήλα

Έκθεση Freskon 2022 στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων τα τελευταία 6 χρόνια, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Freskon έχει ως στόχο την ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών και τη διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση με στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια και ομιλίες, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων.

Συμμετέχουν: Συνεταιρισμοί, παραγωγοί, χονδρέμποροι φρούτων & λαχανικών, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών, αλυσίδες Supermarket από Ελλάδα και εξωτερικό, εταιρείες μεταφορών και logistics, εταιρείες συμβούλων, ποιοτικού ελέγχου και πιστοποίησης, μηχανήματα, υλικά συσκευασίας και τυποποίησης.

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πληρέστερος οδηγός διασκέδασης θεσσαλονίκης

► Info

Freskon

12 – 14 Μαΐου
ΔΕΘ
Ώρες λειτουργίας

Πέμπτη & Παρασκευή 10:00 – 19:00
Σάββατο 10:00 – 17:00
Η είσοδος επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

Με ηλεκτρονική εγγραφή
Καταγράφεστε και εκτυπώνετε το καρτελάκι σας

Με εγγραφή στα κέντρα καταγραφής εμπορικών επισκεπτών
στις εισόδους της έκθεσης (είσοδοι περιπτέρων 15 και 13). Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδα της εταιρείας.

Με εισιτήριο
Κόστος εισόδου 20,00 €
Σημ. Ομαδικές επισκέψεις από σχολεία – επαγγελματικές σχολές δεν επιτρέπονται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπεύθυνη Έκθεσης Ανατολή Νικολαΐδου

Τ: 2310 291161 / 291203
E: freskon@helexpo.gr

Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως