Έκθεση: Glowing Darkness - Χριστίνας Μιχαλοπούλου

Διπλά Εγκαίνια της Γκαλερί & της Νέας σειράς έργων τέχνης της Χριστίνας Μιχαλοπούλου όπου με ένα μεγάλο πάρτι θα σηματοδοτηθεί το Opening του νέου χώρου τέχνης της ζωγράφου, στην καρδιά της πόλης.

Θα παρουσιαστεί η νέα σειρά έργων της καλλιτέχνιδος, με τίτλο «Glowing Darkness», μία σειρά από 10 αφαιρετικά, ανατρεπτικά, industrial έργα τέχνης μικτής τεχνικής και σύγχρονης αισθητικής.

Η έναρξη της γκαλερί σηματοδοτεί την λειτουργία ενός σύγχρονου χώρου που, κατά τη διάρκεια του έτους, θα φιλοξενεί όχι μόνο τα έργα και το ατελιέ της ίδιας της καλλιτέχνιδος αλλά θα παρουσιάζει παράλληλα, ενδιαφέρουσες δουλειές και συλλογές άλλων καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στα εγκαίνια την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου με μία βραδιά υπό τους dancing ήχους του Dj Nontas Georgiadis, συνοδεία εκρηκτικών signature cocktails, σε συνεργασία με το Bombay Sapphire Gin και την BarTeam του BadHabit.

► Info

Glowing Darkness
Διάρκεια έκθεσης
: 24/11-20/12/2023
Διαλέττη 14 , Θεσσαλονίκη

Εγκαίνια: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 20.30.


  • Έξοδος, διασκέδαση, ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη: Αναρωτιέσαι που να πας και τι να κάνεις σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Οι Top εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη, όλα θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια αλλαγή, ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως