Έκθεση «Β2» της εικαστικού Νικολίνας Τσομπάνη

Το Betsson Hub φιλοξενεί την έκθεση «Β2» της εικαστικού Νικολίνας Τσομπάνη

Στο Betsson Hub (πολυχώρος Μύλος, Γ. Ανδρέου 56) θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο ”Β2” της εικαστικού Νικολίνας Τσομπάνη. Ο χώρος θα φιλοξενήσει την 5η κατά σειρά έκθεση της θεματικής ενότητας Betsson Hub Art Galleri η οποία θα διαρκέσει από το Σάββατο 13 μέχρι την Κυριακή 14 Μαΐου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από τις 17:00 έως και 22:00.

Την έκθεση επιμελείται ο Δημοσιογράφος Γρηγόρης Γρηγοράς.

Βιογραφικό σημείωμα της ζωγράφου Νικολίνα Τσομπάνη.

Η Νικολίνα Τσομπάνη ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Οι μεγάλες αγάπες της είναι τα παιδιά και η ζωγραφική και έχει εργαστεί ως παιδαγωγός ενώ παράλληλα ζωγράφιζε ερασιτεχνικά.

Ασχολήθηκε πιο ενεργά με τη ζωγραφική σε ένα κομβικό συναισθηματικά σημείο της ζωής της και ταυτόχρονα άρχισε να παίρνει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Αργότερα, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το προσωπικό της ατελιέ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο χώρος της πέρα από εργαστήριο λειτουργεί και ως προσωπική γκαλερί.

Τα έργα της είναι κυρίως σουρεαλιστικά και συνδέουν τον πραγματικό κόσμο με τον φανταστικό. Χρησιμοποιεί έντονα χρώματα αλλά κυρίαρχο είναι το μαύρο γιατί είναι αυτό που κάνει το φως να λάμπει περισσότερο όπως δηλώνει η ίδια. Επιπλέον, ζωγραφίζει με πολλές διαφορετικές τεχνικές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι κυρίως παστέλ, μολύβι και κάρβουνο.

► Info

Betsson Hub
Πολυχώρος Μύλος, Γ. Ανδρέου 56
Σάββατο 13 Μαΐου και Κυριακή 14 Μαΐου 2023
Ωράριο λειτουργίας: 17:00 έως και 22:00
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20:00.


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως