Site icon Cityportal.gr

Εκτός «Aquaman 2» η Άμπερ Χερντ;!

Άμπερ Χερντ "Aquaman"

Η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι η Warner Bros δεν ήθελε να την συμπεριλάβει στο επερχόμενο σίκουελ του «Aquaman» λόγω των όσων αποκαλύφθηκαν στη νομική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ.

H Χέρντ εκανε το ντεμπούτο της ως χαρακτήρας της Μάρβελ στο «Justice League». Η δεύτερη ταινία της ήταν το «Aquaman», στο οποίο είχε έναν πιο συμπρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Τζέισον Μομόα και για το οποίο κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Η Χερντ είπε ότι κέρδισε τα διπλάσια χρήματα για το «Aquaman 2», την τρίτη ταινία στο συμβόλαιό της.

Σχεδόν μισό εκ. υπογραφές για την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στους Πειρατές της Καραϊβικής

«Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά δόθηκαν νέες εκδοχές του σεναρίου που μου είχαν αφαιρέσει σκηνές που είχαν δράση και βασικά μου αφαίρεσαν ένα σωρό σκηνές από την ταινία», δήλωσε η Χέρντ.

Φήμες λένε ότι η ηθοποιός εμφανίζεται μόνο  10 λεπτά του σίκουελ του “Aquaman”, το οποίο έχει επίσημα τίτλο “Aquaman and the Lost Kingdom”. Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες η Warner Bros σκέφτεται να απομακρύνει τελείως την πρωταγωνίστρια από την ταινία και ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι ως αντικαταστάτριας είναι αυτό της Εμίλια Κλάρκ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «Aquaman and the Lost Kingdom» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

#AmberHeardIsAPsycopath- Χαμός στο Twitter: Πάνω από 4 εκ. υπογραφές κατά της ηθοποιού

Exit mobile version