ΠΑΣΟΚ_ΚΙΝΑΛ

Εκτός ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Γλύκας

Λόγω νομικής εμπλοκής στην υπόθεση Βαλυράκη

«Απέσυρε» η Χαριλάου Τρικούπη από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου την υποψηφιότητα του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα, λόγω της νομικής εμπλοκής του στην δικαστική υπόθεση της διαλεύκανσης των συνθηκών θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Σε δημόσια δήλωσή του ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας τονίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση σήμερα με τον χειρισμό της υπόθεσης του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη και ότι η εμπλοκή του ήταν μικρής διάρκειας και διεκόπη ένα έτος πριν, ενώ αναφέρεται σε εργαλειοποίηση της υποψηφιότητάς του για να πληγεί ηθικά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ήρθε σε γνώση μας το ζήτημα της νομικής σχέσης του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στην υπόθεση του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη.

Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής, που όπως ο κ.Γλύκας δήλωσε δημόσια έληξε πριν έναν χρόνο και ήταν σύντομη.

Άμεσα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων όρισε για σήμερα Δευτέρα συνεδρίαση της και αποφάσισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλύκα θεωρείται μη ισχύουσα.

Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη, την οποία τιμούμε απεριόριστα.


Ελλάδα 19 Ιουνίου 2023

Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη: Οργισμένη ανακοίνωση κατά Ανδρουλάκη

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως