{ Τελευταία νέα }

Εκτός Σχολής Αλεξιπτωτιστών ο καταδρομέας που τραγουδούσε Μακεδονία Ξακουστή και έβγαζε selfie

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Εκτός Σχολής Αλεξιπτωτιστών ο καταδρομέας που τραγουδούσε Μακεδονία Ξακουστή και έβγαζε selfieΤο ΓΕΣ προχώρησε σε αποβολή του στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου μετά τη δημοσίευση βίντεο από την πλευρά του δεύτερου, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να τραγουδά το "Μακεδονία Ξακουστή" την ώρα που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.
Σύμφωνα με το ΓΕΣ, το σκεπτικό έχει να κάνει με το ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του, και όχι με το γεγονός ότι τραγουδούσε το εν λόγω τραγούδι καθεαυτό.
 
Η έρευνα ΔΕΝ διατάχθηκε για το εμβατήριο ,όπως θα σπεύσουν να το παρουσιάσουν πολλοί.
Η έρευνα που ενδέχεται να εξελιχθεί σε ΕΔΕ με συνέπειες για τον αλεξιπτωτιστή, έχει να κάνει με τις παραβιάσεις των κανόνων ασφαλείας και οι οποίες όπως λένε από το ΓΕΣ “θα μπορούσαν να ήταν μοιραίες”. Αυτό το αναφέρουν ,γιατί οι ανώτεροί του, είδαν ΄όλο το άλμα κι όχι μόνο το σημείο που έχει βιντεοσκοπήσει ,προφανώς ο ίδιος με το κινητό του.
Πηγές του ΓΕΣ επισημαίνουν ότι πάνω απ΄ όλα ,πρώτα απ΄ όλα είναι οι κανόνες ασφαλείας και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοεί για οποιονδήποτε λόγο. Το Μακεδονία Ξακουστή μπορούν να τραγουδούν οι Αλεξιπτωτιστές ακόμη κι όταν πέφτουν με το αλεξίπτωτο, αρκεί να μην βγάζουν ταυτόχρονα και selfie!
 
Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του που συνόδευε το βίντεο:
 
"Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας,την Μακεδονία μας....Στα πρώτα κιολας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα,την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα...Έτσι Λοιπον αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας....Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική....Έτσι Λοιπον αυτό το βίντεο θα ηθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή ολοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους....Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες....Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα....Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπουχλη Εμμανουηλ..."
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___