{ Τελευταία νέα }

Ελένη Μενεγάκη: Θα επανέλθει, όχι βέβαια έτσι όπως ήταν (βίντεο)

αυτό δήλωσε ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Ελένη Μενεγάκη: Θα επανέλθει, όχι βέβαια έτσι όπως ήταν (βίντεο)

«Η τηλεόραση χρειάζεται την Ελένη. Γιατί να μην χρειάζεται; Η Ελένη Μενεγάκη θα επανέλθει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μεγακλής Βιντιάδης

Ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, σε συνεντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, έκανε υποθέσεις για την τηλεοπτική επιστροφή της και σχολίασε τα reality shows, τις σειρές, όπως τις «Άγριες Μέλισσες» και τις επιλογές των καναλιών.

Αν και απέχει καιρό από τις κάμερες και τα τηλεοπτικά πλατό και την Αθήνα, ο σκηνοθέτης, μέντορας και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και παλιότερα της Ρούλας Κορομηλά παραμένει ενημερωμένος για τα όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Ζω εκτός Αθηνών 25 χρόνια και ζω πολύ ήρεμα, περισσότερο από ότι ήθελα. Είχα κουραστεί γιατί έβλεπα ότι η τηλεόραση δεν θα πήγαινε πολύ καλά, όπως και απεδείχθη» είπε τόνισε μεταξύ άλλων ότι  «χρειάζεται η Ελένη Μενεγάκη».
Όπως είπε: «Η τηλεόραση χρειάζεται την Ελένη. Γιατί να μην χρειάζεται; Η Ελένη θα επανέλθει. Όχι βέβαια έτσι όπως ήταν, υποθέτω εγώ».» δήλωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης μεταξύ άλλων στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη.

Σύμφωνα με τις υποθέσεις λοιπόν του κυρίου Βιντιάδη, η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας. Μάλιστα, ο ίδιος εκτιμά ότι η εκπομπή με την οποία θα κάνει την επάνοδό της θα είναι διαφορετική από αυτές που παρουσίαζε έως τώρα.

Η εκτίμηση αυτή δε βρήκε σύμφωνο τον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο Βαγγέλης Περρής, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ που προβλήθηκε, υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να αλλάξει η φυσιογνωμία της εκπομπής ή οι ώρες.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης για την τηλεόραση και τα ριάλιτι
Η τηλεόραση έχει ελάχιστα πράγματα, τα οποία αξίζουν πλέον. Υπάρχουν σίριαλ όπως είναι οι Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είναι 15-20 σειρές σε τόσα κανάλια που εκπέμπουν τώρα στη χώρα μας. Τα ριάλιτι στο εξωτερικό ποτέ δεν είχαν σταματήσει. Εδώ υπάρχει μια τάση να αρχίζουν προγράμματα, να τα σταματάνε και μετά από χρόνια να τα επαναφέρουν. Στην επαναφορά πάνω γίνεται μια όχι καλή ποιότητα.

Όταν πρωτοαρχίσαμε τα ριάλιτι, οι επιλογές γινόντουσαν σωστές. Δεν υπήρχε το άγχος «γδύσου κυρία μου, δείξε λίγο κορμί» για να δημιουργήσουμε μια αισθησιακή σκηνή ή «άφησε να εννοηθεί ότι κάτι θα προκύψει”». Υπάρχει εμφανέστατα μια καθοδήγηση, πιστεύοντας ότι αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη θεαματικότητα», είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ