Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι.

Ελένη Ψυχούλη: Το σεξ από μία ηλικία και μετά είναι υπερτιμημένο

Life 20/11/2023: Η Ελένη Ψυχούλη έκανε δηλώσεις και μίλησε αρχικά, για την εκπομπή που παρουσιάζουν ο Μάρκος Σεφερλής κι ο Έκτορας Μποτρίνι, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στο σεξ.

Η σεφ μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και δήλωσε για το «Εφιάλτης στην κουζίνα» και το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: «Θεωρώ ότι είναι μια ευτέλεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ αντιμετωπίζω αλλιώς το φαγητό, από ότι το αντιμετωπίζουν αυτές οι εκπομπές. Κατ’ εμέ το ευτελίζουν. Δεν είναι ούτε αστείες, ούτε διασκεδαστικές. Δεν μου αρέσει».

Επιπλέον, είπε: «Δεν θα έκανα με τίποτα το “Εφιάλτης στην κουζίνα”. Θεωρώ ότι πλέον, δεν μπορείς να τρως τον χρόνο του άλλου χωρίς να του δίνεις κάτι πίσω. Στην τηλεόραση, είναι πολλές οι εκπομπές που τρώνε τον χρόνο του άλλου, αφαιρώντας του κι εγκέφαλο».

Τέλος, αναφέρθηκε στο σεξ. «Το σεξ από μία ηλικία και μετά είναι υπερτιμημένο. Πόσο θα κάνεις στη ζωή σου; Μέχρι πότε; Δεν ξέρω. Μπορείς να κάνεις παύσεις μεγάλες και μετά να σου έρχεται στα ογδόντα, τότε το χρειάζεσαι, να είσαι χαλαρός, να “φύγεις” με έναν οργασμό από τη ζωή», είπε κλείνοντας.


Gossip

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως