{ Τελευταία νέα }

Ελεύθεροι οι Σύριοι γονείς του βρέφους - Kακοποίηση (όχι σεξουαλική) αναφέρει το πόρισμα


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Ελεύθεροι οι Σύριοι γονείς του βρέφους - Kακοποίηση (όχι σεξουαλική) αναφέρει το πόρισμαKακοποίηση (όχι σεξουαλική) αναφέρει το πόρισμα για το 11μηνο βρέφος από τη Συρία

Ο θεράπων ιατρός του βρέφους, μίλησε για πιθανές κακώσεις εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος ήταν συχνή και δεν γινόταν σωστά
 
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους και το συγγενικό τους ζευγάρι. Οι γονείς του βρέφους και οι φίλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι αφού διευκρινίστηκε ότι το βρέφος υπέστη κακοποίηση αλλά όχι σεξουαλική κακοποίηση.
Η μητέρα του παιδιού απέδωσε τις κακώσεις στο γεγονός ότι στην άτυχη μικρούλα χορηγούνταν αγωγή με υπόθετα, καθώς και στο ότι της έκανε κλύσμα.
Όπως έγινε γνωστό, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων ιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι έπασχε από μικροκεφαλία, και του χορηγείτο κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος, με ειδική συσκευή.
Σε σχετική ερώτηση που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο θεράπων ιατρός ανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο, (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις. Αυτά ισχυρίζονται και οι γονείς του μωρού.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ