{ Τελευταία νέα }

Έλληνας φοιτητής στο Λονδίνο: «Είμαστε 72 άτομα για 4η μέρα στο αεροδρόμιο»

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Έλληνας φοιτητής στο Λονδίνο: «Είμαστε 72 άτομα για 4η μέρα στο αεροδρόμιο»«Είμαστε 72 άτομα για 4η μέρα στο αεροδρόμιο»

Εγκλωβισμένοι είναι αρκετοί Έλληνες φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, μετά τις απαγορεύσεις πτήσεων εν μέσω κορωνοϊού.
Έκτακτη πτήση Aegean έχει προγραμματιστεί να φύγει το απόγευμα από το Λονδίνο (τα μεσάνυχτα φτάνει στην Ελλάδα), η οποία θα μεταφέρει 32 άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κατηγορίες, χωρίς να σημαίνει ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανάμεσά τους κι ένα ανήλικο παιδί που εγχειρίστηκε πρόσφατα. Το πλήρωμα της Αegean είναι εφοδιασμένο με τα έγγραφα της 14ήμερης καραντίνας. τα οποία θα τα συμπληρώσουν οι επιβάτες μέσα στο αεροπλάνο.
Ο Ανδρέας, φοιτητής στο Λονδίνο και εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο περιέγραψε την κατάσταση. Είπε ότι περίπου 72 άτομα είναι εδώ και τέσσερις μέρες στο αεροδρόμιο και το χειρότερο για τους ανθρώπους αυτούς είναι το κρύο που έχει το βράδυ.
Υποστήριξε ότι από την πρεσβεία τους πρότειναν να μεταβούν σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου για ένα βράδυ και να επιβαρυνθούν οι ίδιοι τα έξοδα, για τις επόμενες διανυκτερεύσεις. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θεωρούνται ήδη φορείς του ιού, χωρίς να εξεταστούν, επειδή έχουν μείνει στο αεροδρόμιο. Από την άλλη εξήγησε ότι δεν μπορούν να πάνε κάπου αλλού γιατί ούτε οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους δέχονται, ούτε τα ξενοδοχεία. 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ