{ Τελευταία νέα }

Ελληνοτουρκικά - Δριμύ κατηγορώ από τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

 

Κατηγορίες: Διεθνή

Ελληνοτουρκικά - Δριμύ κατηγορώ από τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Τραμπ«Η ηγεμονική θέση μας στην διασφάλιση της κυριαρχίας Ελλήνων και Κυπρίων θα προλάμβανε την αυξανόμενη ένταση από τις φιλοπολεμικές ενέργειες της Τουρκίας».

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον με tweet εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι «απών» από την Ανατολική Μεσόγειο και επιτρέπει τις «φιλοπολεμικές ενέργειες της Τουρκίας».
.
«Η επιθετικότητα της Τουρκίας αναφορικά με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα της αμερικανικής υπαναχώρησης παγκοσμίως» σημειώνει ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ και προσθέτει: «Η ηγεμονική θέση μας στην διασφάλιση της κυριαρχίας Ελλήνων και Κυπρίων θα προλάμβανε την αυξανόμενη ένταση από τις φιλοπολεμικές ενέργειες της Τουρκίας».
 
Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου, έστρεψε τα πυρά του ιδιαίτερα κατά της κόρης και του γαμπρού του Αμερικανού προέδρου, της Ιβάνκα Τραμπ και του Τζάρεντ Κούσνερ. Και οι δύο τους είναι υψηλόβαθμοι σύμβουλοι στον Λευκό Οίκο. Σε ομιλία του σε πελάτες της Morgan Stanley, ο Τζον Μπόλτον υπαινίχθηκε ότι οι αποφάσεις του Τραμπ για την Τουρκία έχουν ως κίνητρο προσωπικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα, σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν παρόντες, τους οποίους επικαλείται το NBC News.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ