{ Τελευταία νέα }

Εμφανίστηκε ο πολίτης που περπατούσε στη Νέα Παραλία στο επίμαχο βίντεο


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Εμφανίστηκε ο πολίτης που περπατούσε στη Νέα Παραλία στο επίμαχο βίντεοΕμφανίστηκε ο πολίτης που περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης κι εμφανίζεται το πρόσωπό του στο επίμαχο βίντεο που πρόβαλε η τηλεόραση OPEN beyond.

Εμφανίστηκε ο πολίτης που περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης κι εμφανίζεται το πρόσωπό του στο επίμαχο βίντεο που πρόβαλε η τηλεόραση OPEN beyond.

Πολύς λόγος έχει γίνει, κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, με τη ζωντανή σύνδεση τηλεοπτικού σταθμού που απεικόνιζε τις προάλλες σχεδόν γεμάτη από κόσμο τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και να αιτηθεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το κλείσιμό της, αίτημα που έγινε δεκτό.

Αρκετοί είναι οι πολίτες που θεωρούν ότι το βίντεο - αν και επρόκειτο για ζωντανή σύνδεση- ήταν «fake» και ότι χρησιμοποιήθηκαν πλάνα αρχείου…

Ένας νεαρός πάντως αναφέρει μέσω YouTube ότι ο ίδιος ήταν εκεί την επίμαχη στιγμή και τράβηξε και βίντεο και ότι πράγματι η εικόνα του καναλιού είναι αληθής, αν και χρησιμοποιήθηκε, όπως λέει, τηλεφακός και ισχυρό ζουμ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας «κατάμεστης» παραλίας. Άλλο αυτό, κι άλλο το ψεύτικο βίντεο…

ΠΗΓΗ:i-diakopes.gr

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ