Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η πόλη πρέπει να στολιστεί! Χρειαζόμαστε μια νότα αισιοδοξίας.

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η πόλη πρέπει να στολιστεί! Χρειαζόμαστε μια νότα αισιοδοξίας.

Έκκληση Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ώστε ειδικά φέτος η πόλη μας να φωτίσει ακόμα περισσότερο και να εκπέμψουμε την απαραίτητη νότα αισιοδοξίας και κανονικότητας.
 
Με δεδομένες τις οικονομικές απώλειες από το προηγούμενο lockdown, την ακύρωση της ΔΕΘ αλλά και το τωρινό lockdown, τόσο ο εμπορικός κόσμος όσο και οι πολίτες αναμένουν μια όσο το δυνατόν γιορτινή ατμόσφαιρα ώστε όλοι μας να νιώσουμε την απαραίτητη αισιοδοξία και το ανάλογο κλίμα κανονικότητας.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην ηθική μας αναπτέρωση. Δεν πρέπει για μικροπολιτικούς λόγους να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Τα φετινά Χριστούγεννα πρέπει να είναι ένα γεγονός που θα μας φέρει όλους κοντά και θα μας δώσει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε, μέχρι αυτή η πανδημία να λάβει τέλος και να επανέλθουμε στην όποια κανονικότητα.
Ως Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, καλούμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης καθώς και όλους του Συλλόγους και τα Επιμελητήρια να συμπαραταχθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η πόλη πρέπει να ντυθεί στα γιορτινά της, οι πολίτες και ο εμπορικός κόσμος πρέπει να νιώσουν την απαραίτητη αισιοδοξία και για μερικές εβδομάδες, όλοι μας, να ζήσουμε, στο μέτρο του δυνατού, το κλίμα των Χριστουγέννων.
Παράλληλα, θα συνδράμουμε στις δρομολογημένες ενέργειες του Δήμου και άλλων φορέων που αποσκοπούν στην έμπρακτη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Είναι η ώρα για να ενωθούμε και να δράσουμε ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει ακόμα πιο έτοιμους.
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως