Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Nα γίνει Black Friday την Παρασκευή μετά τη λήξη του lockdown

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Nα γίνει Black Friday την Παρασκευή μετά τη λήξη του lockdown

Με ανακοίνωσή του την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προτείνει το Black Friday να διοργανωθεί την πρώτη Παρασκευή μετά τη λήξη του lockdown.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που περνάει η αγορά και η ελληνική επιχειρηματικότητα σε σύνολο, τη συγκεκριμένη εξαιρετικά δύσκολη χρονική περίοδο, μια περίοδο που υπό άλλες συνθήκες οι ρυθμοί θα ήταν γιορτινοί.

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του lockdown διαφημίζεται καθημερινά, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα social media, η –προερχόμενη από το εξωτερικό προωθητική ενέργεια, επονομαζόμενη ως Black Friday.

Σύμφωνα με αυτή, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου -που παραδοσιακά για πολλές χώρες σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννωνπραγματοποιούνται εκτεταμένες προσφορές προϊόντων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μπορεί να συμμετάσχει στο Black Friday της Παρασκευής 27/11/2020 μέσω ηλεκτρονικών πωλήσεων, ενώ η πλειονότητα των εμπορικών επιχειρήσεων δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, προτείνει το Black Friday να διοργανωθεί την πρώτη Παρασκευή μετά τη λήξη του lockdown.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια μέρα γιορτής και χαράς για το καταναλωτικό κοινό, με πολύ μεγάλες μειώσεις τιμών, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την επαναλειτουργία της αγοράς στη φυσική της μορφή.

Μέχρι τότε, το Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μεταφέρει τις ευχές του σε όλους τους συναδέλφους και τους καταναλωτές για υγεία και καλή δύναμη».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως