{ Εκδηλώσεις }

Ένα απόγευμα με τον κύριο Τσέχωφ στο Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης

συζήτηση με τους Γιώργο Κιμούλη και Άκη Δήμου


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Ένα απόγευμα με τον κύριο Τσέχωφ στο Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης
Δωρεάν

Χώρος: Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 92, 54622
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 12/02/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

Δύο από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Άκης Δήμου συζητάνε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στον χώρο τέχνης Μ92 στο πατάρι της Μητροπόλεως 92 του Βιβλιοπωλείου Κωνσταντινίδης, για την σχέση τους με τον Τσέχωφ και το πόσο τους επηρέασε, αλλά και την συμβολή του μεγάλου δραματουργού στο σύγχρονο θέατρο.

Δύο από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Άκης Δήμου συζητάνε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στον χώρο τέχνης Μ92 στο πατάρι της Μητροπόλεως 92 του Βιβλιοπωλείου Κωνσταντινίδης, για την σχέση τους με τον Τσέχωφ και το πόσο τους επηρέασε, αλλά και  την συμβολή του μεγάλου δραματουργού στο σύγχρονο θέατρο.                                                                                             
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 159 χρόνια από την γέννηση του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ (29 Ιανουαρίου 1860) ενός από τους μεγαλύτερους διηγηματογράφους της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Οι ήρωες στα έργα του βασανίζονται από τους ανεκπλήρωτους πόθους και συμβιβασμούς, ανίκανοι να αλλάξουν τις ζωές τους. Θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους θεατρικούς συγγραφείς και τα έργα του ανεβαίνουν συνεχώς στις θεατρικές σκηνές.

Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινιδης
Μητροπόλεως 92, 54622 Θεσσαλονίκη

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ