Ένα για τα Άντα: stand up comedy special του Κώστα Μαλιάτση στο Φαργκάνη

Ένα για τα Άντα: stand up comedy special του Κώστα Μαλιάτση στο Φαργκάνη

Η πρώτη solo performance του Κώστα Μαλιάτση είναι γεγονός και έρχεται στη πόλη σου τη Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές παραστάσεις!

Η είσοδος του άντρα στα πρώτα –άντα είναι σημείο – σταθμός στη ζωή του και πολλές φορές αφετηρία για όλα εκείνα τα πράγματα που δεν έκανε μέχρι τότε.

Στη περίπτωση του Κώστα Μαλιάτση, ένα από τα πράγματα αυτά είναι η ανάγκη του να παρουσιάσει σε μία πιο «μοναχική» stand up comedy παράσταση, όλες εκείνες τις σκέψεις, στιγμές και fun facts που σκέφτηκε, έζησε, κατέγραψε και τελικά διάλεξε να μοιραστεί με το κοινό του.

Η παράσταση “Ένα για τα –Άντα”, όπου και αν παρουσιάστηκε, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Κατά τη διάρκεια της “παρελαύνουν” άγχος, φοβίες, γάμος, μωρά, γάτες και ένα σωρό άλλα καθημερινά ή λιγότερο καθημερινά πράγματα που ο καθένας μας συναντά κατά τη διάρκεια της ζωής του, όλα μέσα από το φίλτρο του γνωστού κωμικού.

Για αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι της μέχρι στιγμής πορείας του Κώστα Μαλιάτση, επιλέχθηκαν πόλεις οι οποίες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια την αγάπη τους στη καλή κωμωδία. Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο “Φαργκάνη” στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Μαλιάτσης θα βρίσκεται εκεί και θα μοιράζει απλόχερα το γέλιο σε όσους παραβρεθούν εκεί.

Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Απριλίου 2019
Κινηματοθέατρο Φαγκάνη (Αγ.Παντελεήμονος, 10, Θεσσαλονίκη, όπισθεν Ροτόντας)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση: 9 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Stereodisc (Αριστοτέλους 4), το Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα), το κινηματοθέατρο Κολοσσαίον καθημερινά 10.30 με 13.30 και 17.00 με 22.00 και το ταμείο του Φαγκάνη καθημερινά 17.00 με 22.00

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως