Ένα κλικ για τη Γυναίκα από τον Γρηγόρη

Νέα δράση για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων γυναικών του Κέντρου Διοτίμα

Ο Γρηγόρης, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, υλοποιεί μία νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών.

Με κεντρικό μήνυμα «Ένα κλικ για τη Γυναίκα», ο Γρηγόρης στηρίζει το έργο του κέντρου για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ, το οποίο έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Για όλο το Μάρτιο, από κάθε online παραγγελία στο www.gregorys.gr ή Gregory’s e-order app, ο Γρηγόρης θα διαθέσει μέρος των εσόδων στο κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ, με στόχο να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες των εξυπηρετούμενων γυναικών για ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς & δικηγόρους.

Η φροντίδα στον άνθρωπο και η εξάλειψη των διακρίσεων αποτελούν βασικούς στόχους του Γρηγόρη, ο οποίος πιστεύει σε μία κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης. Σε αυτό το πλαίσιο, η δράση «Ένα κλικ για τη γυναίκα» στηρίζει τις γυναίκες ώστε να διεκδικήσουν τη θέση τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.


Φωτογραφία εξωφύλλου από το depositphotos.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως