{ Εκδηλώσεις }

Ένα ταξίδι γνώσης και μουσικής υπέρ του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ στο The Met Hotel

με το συγκρότημα Μπλε Μύρτιλα the band και τον DJ Ανδρέα Νικάκη


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Ένα ταξίδι γνώσης και μουσικής υπέρ του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ στο The Met Hotel

Χώρος: The Met Hotel
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω The Met Hotel
Τιμή: από 35.00
Ποιοι: Μπλε Μύρτιλα the band, Andreas Nikakis
Πότε: 07/02/2019
Ώρα έναρξης: 20:30

Μια ξεχωριστή βραδιά του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ! Ένα ταξίδι γνώσης και μουσικής υπέρ του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ.

Ο Σύλλογος Αρωγής του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε «ΑΧΤΙΔΑ», διοργανώνει την ετήσια φιλανθρωπική του εκδήλωση, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη,  με την παρουσία του καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «H Ελλάδα σε παρακμή, σε μια Ευρώπη σε κρίση;».

Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Διευθυντής του Δικτύου Navarino καθώς και πολιτικός αναλυτής και σχολιαστής των μέσων ενημέρωσης.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συλλόγου, καθώς και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Μπλε Μύρτιλα και μουσικό πρόγραμμα από τον dj Ανδρέα Νικάκη.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Αρωγής του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε «ΑΧΤΙΔΑ».


Λίγα λόγια για το έργο του Συλλόγου
Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε., φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1987 από γονείς και συγγενείς παιδιών που πάσχουν από αυτισμό.
Ο Σύλλογος "Αχτίδα", ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία "Σύλλογος Αρωγής Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε". Γρήγορα πλαισιώθηκε από μέλη  και φίλους που ευαισθητοποιήθηκαν από το πρόβλημα των αυτιστικών παιδιών και τους γονείς, που προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους με σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους. 

Το Κέντρο Αυτισμού "Αχτίδα" σήμερα παρέχει: Διάγνωση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία ατόμων με αυτισμό με στόχο τη συναισθηματική ωρίμανση, εκμάθηση δεξιοτήτων και κοινωνικοποίηση, ασκήσεις κολύμβησης με την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών, δημιουργική απασχόληση αυτιστικών παιδιών, λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού, εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς αυτιστικών παιδιών, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πρόβλημα του αυτισμού.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 στις 20:30
στο The Met Hotel - Thessaloniki
Μια ξεχωριστή βραδιά του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ!
Ένα ταξίδι γνώσης και μουσικής υπέρ του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ.

Στην εκδήλωση ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Δρ. Δημήτρης Καιρίδης, θα μιλήσει με θέμα:
Η Ελλάδα σε παρακμή, σε μια Ευρώπη σε κρίση;
Θα ακολουθήσει δείπνο και τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά το συγκρότημα Μπλε Μύρτιλα the band και ο DJ  Andreas Nikakis.

Τιμή πρόσκλησης: 35 ευρώ
Η παρουσία σας θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του Συλλόγου «ΑΧΤΙΔΑ».
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Αρωγής Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος - ΑΧΤΙΔΑ.

Επικοινωνία & Διάθεση Προσκλήσεων:
Epi-Direct Leda Papadopoulou, 2310 227.225

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ