Site icon Cityportal.gr

Ένας διαφορετικός γαστρονομικός οδηγός της πόλης: Tasteland

Ένας διαφορετικός γαστρονομικός οδηγός της πόλης: Tasteland
Βρήκαμε ένα λογαριασμό στο Instagram που θα σας ανοίξει την όρεξη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σελίδα η Tastelands_ που σε ξεναγεί σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Τη σελίδα διαχειρίζονται δύο φίλες, μία από τη Θεσσαλονίκη και μία από τη Λευκωσία, όπου είναι και οι βάσεις της σελίδας. Παρά την απόσταση, η αγάπη τους για το φαγητό και τη φωτογραφία τους οδήγησε στη δημιουργία της σελίδας που υπόσχεται καθημερινές  γευστικές συναντήσεις. 
 
«Μας άρεσε να ξετρυπώνουμε μαγαζιά με ιδιαίτερη αισθητική και φιλοσοφία, να δοκιμάζουμε διαφορετικές κουζίνες και να βγάζουμε φωτογραφίες τα νόστιμα πιάτα του κάθε μαγαζιού. Σκεφτήκαμε θα ήταν ωραίο να μοιραζόμασταν αυτές τις ανακαλύψεις μας με τον υπόλοιπο κόσμο. Το δοκιμάσαμε και είχε αρκετά μεγάλη ανταπόκριση» είπαν χαρακτηριστικά. 
 
«Θέλουμε ο κόσμος να ανακαλύπτει μαζί μας νέα μέρη για φαγητό και ποτό με όμορφη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, αλλά και να ενημερώνεται για τα νέα food trends. Μέσω της σελίδας μας μπορεί να βλέπει τις προτάσεις μας για το κάθε μαγαζί και μάλιστα σε κάποιους από τους διαγωνισμούς που οργανώνουμε να κερδίζει δωρεάν γεύμα για να δοκιμάσει και ο ίδιος.»
 
Υγιεινά γεύματα και σνακ, πλουσιοπάροχα πρωινά, γευστικά burgers, λαχταριστά γλυκά, παρεΐστικα μεζεδοπωλεία αλλά και εκλεπτυσμένα μέρη για ρομαντικά δείπνα είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε στην Tasteland. Για να πάρετε και εσείς μία γεύση, μπορείτε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και να ακολουθήσετε τη σελίδα @tastelands_ για ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι. 
 
 
Exit mobile version