λεβαντε

Ενδιάμεσος σταθμός η Μυτιλήνη στο δρομολόγιο Σμύρνη Θεσσαλονίκη - Πότε ξεκινάει

Ελήφθη και επίσημα η απόφαση από το ΣΑΣ, να ενταχθεί το λιμάνι της Μυτιλήνης ως ενδιάμεσος σταθμός στο δρομολόγιο Σμύρνη Θεσσαλονίκη όταν αυτό ξεκινήσει, πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο. Από το ΣΑΣ πήρε άδεια να ξεκινήσει μετά τις 10 Ιουλίου.

Για το θέμα αυτό ενημέρωσε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλη Μυρσινιά ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Εταιρείας LEVANTE FERRIES, που θα εκτελεί την ακτοπλοϊκή σύνδεση, Γιώργος Θεοδόσης. Για να ενταχθεί το λιμάνι της Μυτιλήνης ως ενδιάμεσος σταθμός, είχε έντονη κινητικότητα όλο αυτό το διάστημα το επιμελητήριο Λέσβου τόσο με τη Ναυτιλιακή Εταιρεία, όσο και με τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα από το πλοίο «Smyrna di Levante» στο οποίο πραγματοποιήθηκε ολοκληρωτική μετασκευή, ευρεία τεχνολογική αναβάθμιση, καθώς και πλήρη αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση εσωτερικών χώρων.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εξέλιξη αυτή ο Βαγγέλης Μυρσινιάς ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου σημείωσε ότι «πρόκειται για πολύ σημαντική απόφαση για τη Λέσβο. Εκτός από τη σύνδεση με το καταμαράν που ξεκίνησε για το νησί, τώρα ανοίγονται νέοι δρόμοι καθώς η Θεσσαλονίκη είναι πολύ δελεαστικός προορισμός για τους Τούρκους επισκέπτες και η Μυτιλήνη μόνο να κερδίσει έχει από αυτή τη σύνδεση για την οποία αγωνιστήκαμε συστηματικά και με μεθοδικότητα όλο αυτό το διάστημα.»

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγγνώμη ο οδηγός στον πατέρα του 11χρονου που κατέβασε λόγω μάσκας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως