Εντοπίστηκε η 14χρονη Χριστίνα Κ και είναι καλά στην υγεία της!

Εντοπίστηκε η 14χρονη Χριστίνα Κ και είναι καλά στην υγεία της!

Eντοπίστηκε η14χρονη Χριστίνα Κ. από την Καρδίτσα  και είναι καλά στην υγεία της. Η Χριστίνα αναζητούνταν  από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από την οικογένειά της και το χαμόγελο του παιδιού.  
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Χαμόγελου
 
«Η περιπέτεια της Χριστίνας Κ., 14 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
 
Η Χριστίνα Κ. επέστρεψε στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της.
Η δημοσιοποίηση του #Missing Alert, έκανε την ανήλικη να επιστρέψει άμεσα στους δικούς της ανθρώπους.
 
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. 
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».