{ Τελευταία νέα }

ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών: Εικόνες καταστροφής από την κατάληψη των μαθητών-Εξετάζεται προσωρινή μεταστέγαση


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών: Εικόνες καταστροφής από την κατάληψη των μαθητών-Εξετάζεται προσωρινή μεταστέγασηΕικόνες καταστροφής από την κατάληψη των μαθητών στο ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών. Ανεστάλη η λειτουργία του και εξετάζεται προσωρινή μεταστέγαση

Τα εργαστήρια πληροφορικής, του μηχανολογικού καθώς και του γεωπονικού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ βανδαλισμοί καταγράφονται σε όλο το σχολικό συγκρότημα.
Σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, το πρωί της Δευτέρας κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σήμερα Τρίτη κλήθηκαν οι γονείς για ενημέρωση, καθώς έχει ανασταλεί η λειτουργία του σχολίου, λόγω των σοβαρών ζημιών.
Ο Διευθυντής του ημερήσιου ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών, Σταμάτης Σταματιάδης, ανέφερε ότι μία λύση που εξετάζεται είναι η προσωρινή μεταστέγαση των σχολείων, καθώς απαιτείται αρκετό διάστημα για την αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες είναι τεράστιες. O κ. Σταματιάδης τόνισε ότι  έχει καταστραφεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός του σχολείου, ενώ υπάρχουν σημαντικές ζημιές στις υποδομές. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες για μετεγκατάσταση των σχολείων.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ