Επαναληπτική Εθελοντική Αιμοδοσία στη ΧΑΝΘ

Επαναληπτική Εθελοντική Αιμοδοσία στη ΧΑΝΘ

Περισσότερες από 154 συμμετοχές εθελοντών αιμοδοτών, 75 εθελοντικές συμμετοχές με προγραμματισμένο ραντεβού, 50 φιάλες αίματος και 24 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, ολοκληρωσαν τον πρώτο κύκλο προσφοράς στην Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. στις 21/11  που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. λόγω της μεγάλης προσέλευσης εθελοντών, στις 21/11,  θα επαναληφθεί και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο ίδιο μέρος από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε προκαθορισμένα ραντεβού, όπως ορίζεται η διαδικασία με την εποπτεία του κέντρου αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ.  
Επαναληπτική Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ.
28/11 – 9:00 πμ – 2:00 μμ 

Δηλώστε τη συμμετοχή στο παρακάτω σύνδεσμο και θα ακολουθήσει επικοινωνία από τους διοργανωτές για να κλείσετε το ραντεβού σας:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAO__
TLosXdUOUFGV0hRTUVDTjlDQktTSE1YQ1REV1pDVC4u

Τα μέλη των 16 σωματείων και κοινωνικών φορέων που στηριζουν την δράση αποδεικνύουν ότι στη Θεσσαλονίκη δεν τηρούμε αποστάσεις από την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη!
Οι 16 κοινωνικοί φορείς είναι: Χ.Α.Ν.Θ., Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Εταιρεία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών – Κέντρο UNESCO, Bloode, Συζωή, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στη περίπτωση πολλών δηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και νέα αιμοδοσία στις 5/12.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, καθώς και αυτή που θα ακολουθήσει, είναι αφιερωμένες στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Πηγή Ζωής» που προσφέρει αίμα σε ανθρώπους που πάσχουν από θαλασσαιμία  (μεσογειακή αναιμία). Κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων μέλη του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους και καταγράφουν τους εθελοντές αιμοδότες που θέλουν να γίνουν και εθελοντές δότες μυελού των οστών.Η δράση στηρίζεται από τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πυλαίας Χορτιάτη, Καλαμαριάς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σας ευχαριστούμε που ακόμα και σε αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που ζούμε, μας βοηθήσατε να δείξουμε αλληλεγγύη και να μένουμε ενεργοί εθελοντές!

Αναζητήστε στο site της Χ.Α.Ν.Θ. ymca.gr  και στη σελίδα ΧΑΝΘ – YMCA Thessaloniki  στο Facebook  την εκδήλωση της  αιμοδοσίας, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική  φόρμα  για να λάβετε μέρος στην αιμοδοσία της επόμενης εβδομάδας.

Πληροφορίες: [email protected]  και στο 231 600 1000, εσωτ. 0880 (ώρες 10.00-14.00)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως