Επανάσταση στο ξύρισμα: Ήρθε το ξυραφάκι με laser χωρίς λέπιδα!

Επανάσταση στο ξύρισμα: Ήρθε το ξυραφάκι με laser χωρίς λέπιδα!

Το ξύρισμα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επίπονη μία συνήθεια για τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς οι ενοχλητικοί ερεθισμοί της επιδερμίδας και τα κοψίματα λόγω απροσεξίας είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο, το Skarp ένα high-tech ξυράφι που βασίζεται στην τεχνολογία laser φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος για το ξύρισμα.
 
Ο εμπνευστής του Skarp, Morgan Gustavsson σκέφτηκε τη συγκεκριμένη τεχνολογία πολλά χρόνια πριν (2001), παρόλα αυτά τότε δεν υπήρχαν τα μέσα για να μπορέσει να δώσει πνοή στο όραμα του. Ωστόσο, η εμπειρία που αποκόμισε στον χώρο των ιατρικών και κοσμητικών μηχανημάτων που λειτουργούν με laser, τον βοήθησε να ολοκληρώσει το lased-based ξυράφι του. Σύμφωνα με την εταιρεία Skarp Technologies το συγκεκριμένο ξυράφι είναι απολύτως ακίνδυνο και καθίσταται ιδανικό για τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Το Skarp ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να καίει τις τρίχες του προσώπου, αντί να τις κόβει όπως τα παραδοσιακά ξυράφια. Αυτή η μέθοδος όχι μόνο βοηθάει στην καλύτερη αίσθηση της επιδερμίδας, αλλά παράλληλα σταματάει την γρήγορη ανάπτυξη νέων τριχών. To ξυράφι Skarp μπορεί να έρθει σε επαφή με νερό, αν και για να λειτουργήσει δε χρειάζεται ο χρήστης να έχει βρεγμένο το πρόσωπο του.
 
Ως είθισται, το ξυράφι Skarp ανέβηκε στο Kickstarter και κυριολεκτικά «σάρωσε», καθώς μέσα σε μόλις 2 μέρες συγκεντρώθηκαν τα χρήματα, πιάνοντας το ποσό των 160.000$! Με 24 ημέρες να απομένουν, ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 240.000$ από 1700 και πλέον backers, φανερώνοντας τη δυναμική του συγκεκριμένου προϊόντος. 
<iframe width=”530″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/xZk_Nw4M_Vk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως